CV-Ketels

CV Ketel

We kunnen niet meer zonder: stel je eens voor dat je wanneer je even lekker wilt douchen of uitgebreid in bad wilt, eerst een vuurtje moet maken om water op te warmen. Naast dat we tegenwoordig vrijwel direct over warm water beschikken, zorgt een cv-ketel er tevens voor dat we aangename binnentemperatuur hebben tijdens de koudere maanden.

Nieuwe Ketel

Wanneer uw oude CV-ketel stuk gaat wilt u natuurlijk graag zo snel mogelijk een nieuwe ketel aan de muur. Gert Benjamins Installatie denkt met u mee, en helpt u met het uitzoeken van een nieuwe ketel. Misschien is die ene ketel van 50 euro duurder kwa energiekosten weer stukken goedkoper. En kan deze ketel het hele huis wel warmstoken? Ook dit zijn punten waar wij naar kijken in onze beoordeling!

Onderhoud

Gert Benjamins Installatie kan ook het jaarlijks onderhoud van uw CV-ketel voor u regelen. Bij periodiek onderhoud kijken wij naar een veilige werking, CO2-waarde in de rookgasafvoer, reinigen van de ketel, vervangen wij defecte onderdelen en controleren wij de werking van de radiatoren en de levering van warm water.

Overtuigd? Vraag dan direct een offerte aan!

Klik hier!